NOVINKY

 

2.8.2021      Hezký den přejeme. Jak už jsme informovali dříve,tak loňská liga byla nuceně ukončena dříve. Liga 2021 začne klasicky v září. Startovné bude jen 100 Kč / osoba. Věříme, že restaurace už nezavřou a ligu dohrajeme v klidu se vší parádou. Přikládám odkaz na seznam týmů. Všechny obvoláme a potřebujeme potvrdit účast, aby Jiřinka mohla udělat rozpis. Děkujeme všem za přízeň a těšíme se na vás.

7.4.2021      Vzhledem k tomu, že ve zbývajícím čase není reálné dohrání soutěží, bude tato sezóna ukončena bez vítězů. Zatím předpokládáme, že nová sezóna začne podle předpokladů, tj. v září, a to za symbolickou startovní cenu 100 Kč na osobu. Po otevření bowlingu bude ligovým hráčům umožněno trénovat za sníženou (ligovou) cenu.

17.12.2020  Před dalším uzavřením restaurace se povedlo odehrát deváté kolo včetně několika dohrávek. Třikrát se podařilo přesáhnout hranici 200 bodů, nejlépe si vedl Martin Friedl (Bastardi) s 213 body.
Bastardi nadále vedou první ligu, k druhému A Teamu se už bodově dotáhla Era, která má ještě jedno utkání k dobru. Nadále se trápí Minimax na jedenáctém místě.
Ve druhé lize se mírně prostřídalo pořadí - nyní vede MP Bowling před Burlaky, třetí zůstávají Rafani. Poslední Relax ještě nedosáhl hranice dvaceti bodů.
To ve třetí lize je situace neměnná, týmy na čele si své pořadí drží. Podobně i Zdepepe se zatím neodpoutalo od posledního místa, i když jejich ztráta není nijak závratná.
Tímto všem přeji příjemné prožití vánočních svátků a spolu s vámi budu doufat, že se co nejdříve budeme moci vrátit na bowlingové dráhy.

14.12.2020  Proběhla drobná úprava pravidel týkající se oprav počítadla - snahou je nepoškodit hráče při nesprávně zaznamenaném počtu kuželek.

10.12.2020  Ve zrychleném režimu proběhla hned dvě kola za sebou. Vzhledem k tomu, že nám zbývá ještě spousta restů z minulých kol, bude potřeba si domlouvat zbývající zápasy na jakýkoliv volný termín.
V sedmém kole se výkonově moc nedařilo, o čemž svědčí dosavadní nejlepší výkon kola - Romanu Srazilovi (Panteři) k tomu stačilo 192 bodů. To v osmém kole se hráči museli snažit víc, Michal Pětioký (Bumerang) a Lukáš Holeček (Maruška) shodně dosáhli 213 bodů.
V první lize se do jasného vedení dostali Bastardi, následovaní A Teamem, dál už je tabulka vyrovnanější. Druhá liga má v popředí trojici týmů - Burlaky, MP Bowling a Rafany. Nejvíce bodů ale doposud nashromáždil Beee Team, který tím pádem vede třetí ligu. Následují Maruška, Dříteč a Baráčníci, poslední je prozatím Zdepepe.

30.11.2020  Je to tu, od čtvrtka je opět otevřeno, takže urychleným tempem pokračujeme! Na čtvrtek až sobotu je naplánováno 7. kolo, od neděle do úterý kolo č. 8. Podrobnosti v rozpisu.

14.10.2020  Přes veškerou snahu odehrát kompletní šesté kolo nakonec byla vyšší moc proti, takže tu opět máme nucenou pauzu. Zpracovány jsou tak dosavadní výsledky, o termínech dohrávek i pokračování soutěží se včas dozvíte.
A teď už k odehranému kolu: 
Ani tentokrát se nepovedlo překonat 200 bodů, zatímní nejlepší výkon předvedl Petr Žváček (Panteři) - 191 bodů. Tabulky jsou kvůli nestejnému počtu odehraných utkání trochu rozhárané, nicméně první lize nadále vládnou Bastardi, následovaní A Teamem a Bumerangem. Druhé lize chybí jen jeden zápas a vedení si jasně drží MP Bowling, o další příčky se perou především Kozlíci a Burlaci. Ve třetí lize drží čelo svorně týmy, které stihly odehrát všech šest zápasů, tj. Beee Team, Maruška a Baráčníci.
Přeji stálé zdraví a brzkou shledanou!

9.10.2020    Liga prozatím pokračuje, k drahám je třeba vstupovat v minimálním počtu, tj. bez diváků. Protože zavírací hodina je ve 20:00, je nutno přeložit poslední zápasy všech tří hracích dní.

6.10.2020    Tak třikrát sláva, po delší odmlce způsobené technickými potížemi na straně poskytovatele webového prostoru se konečně podařilo vystavit výsledky na obvyklém místě. Máme už odehráno páté kolo, takže se začínají rýsovat favorité soutěží.
V první lize úvod vyšel především Bastardům, kteří zatím pouze vyhrávají a na druhý A Team mají už slušný náskok dvanácti bodů. Dále už je to více natěsno, ale při pohledu do tabulky musíme brát v úvahu některé odložené zápasy i plánované pauzy kvůli lichému počtu týmů.
Prakticky stejný zápis jako Bastardi má v druhé lize MP Bowling, tedy zatím bez porážky a padesát nastřádaných bodů. Druzí jsou zatím těsně Burlaci, ale Kozlíci je ze třetího místa po své dohrávce zřejmě přeskočí.
Vzorně odehráno má zatím třetí liga - tam je ve vedení s náskokem devíti bodů Beee Team, o bednu se dále perou Baráčníci, Maruška a Dříteč. Nejméně se prozatím daří Zdepepe, ať už na získané body nebo na skóre.
Pokračuje trend celkově nižších výkonů, v pátém kole zatím nikdo nepřekonal magických 200 bodů. Nejblíže k tomu měl Dominik Čech (Era) se 197 body.

9.9.2020      Máme za sebou úvodní kolo ligových soutěží, tentokrát v nově rekonstruované herně.O tom, že hra bude zde trochu náročnější, svědčí dosavadní výsledky: zatím nepadla žádná dvoustovka, celkový průměrný výkon byl 142 bodů, tedy skoro deset bodů pod úrovní loňského startu. S podmínkami se nejlépe vypořádal Martin Friedl (Bastardi) výkonem 195 bodů. Svůj název týmu ctili Mimoni, kteří nezachytili start soutěže a připsali si první letošní kontumaci.

25.8.2020    Po minulém nedohraném ročníku je tu další sezóna, ve které se nám doufejme povede lépe. Prozatím jen základní parametry soutěže - hrají se 3 ligy, první liga má jedenáct účastníků, druhá a třetí po deseti. K dispozici je rozpis utkání na první tři kola, začíná se v neděli 6. září 2020. Pamatujte prosím na to, že před hrou je třeba zaplatit startovné do nového ročníku!